Uneix-te a nosaltres

El Grup Roca és la matriu d’un conjunt d’empreses dedicades al disseny, la producció i la comercialització de productes per a la cambra de bany destinats a l’arquitectura, la construcció i l’interiorisme. El Grup té centres de producció a quatre continents i dóna feina directament a més de 21.000 persones arreu del món, amb 79 fàbriques.

Roca és líder mundial en el negoci de la cambra de bany i opera en més de 170 mercats.

Roca és una societat de capital íntegrament espanyol, que els últims anys ha experimentat una expansió internacional extraordinària, basada en l’adquisició de societats del sector del bany en diversos països del món.

La gestió eficient dels recursos humans, productius i financers ha portat Roca a consolidar-se com a líder mundial en la producció de sanitaris i, d’aquesta manera, s’ha convertit en el referent per a tot tipus de solucions en espais de bany.

El creixement sostingut del Grup mitjançant adquisicions i inversions arreu del món i la política de promoció interna que la companyia manté des de la seva creació ofereixen oportunitats per als managers que vulguin fer una carrera professional internacional.

Si vols participar en el nostre projecte pots consultar les ofertes de feina actuals. També ens pots enviar el teu CV si no trobes cap posició que s’ajusti a la teva formació i experiència. El tindrem en compte per a futurs processos de selecció.

· Per enviar-nos el teu CV, fes clic aquí
· Per modificar les teves dades, fes clic aquí
· Si no recordes la teva contrasenya, fes clic aquí
· Per consultar la relació d’ofertes actuals, fes clic aquí